bidden.jpg

Nieuws

Onze kerk is een active kerk. Wij berichten daar graag over op onze website. Niet alleen berichten van onze eigen gemeente kunt u hier lezen, maar ook ander nieuws wat voor ons belangrijk is en die wij graag met u delen.

Een stukje over een belangrijk, maar intens thema. Rouw.

logo stichtingschuilplaatsDe rauwe pijn van het leven en liefhebben. Verdriet dat overkomt en overspoeld.
Tijd nemen en krijgen in de rouw is heel belangrijk. Soms kan het lijken of u vastloopt in dit proces.

De tijd om te rouwen lijkt voorbij. Mensen verwachten dat u verdergaat. Of misschien was de relatie met de overledene juist gecompliceerd. Zijn er worstelingen in het geloof of onbeantwoorde vragen aan God. Op die momenten kan het goed zijn om eens met iemand in gesprek te gaan.
In maart hopen we in Apeldoorn een gesprekgroep Rouw te starten. 6 bijeenkomsten die gericht zijn om met anderen in contact te komen rond o.a. bovenstaande worstelingen. Anderen die net als u leven met verlies en daarin zoeken naar betekenis.

Voor meer praktische informatie en aanmelding kunt u naar onze website www.stichtingschuilplaats.nl/cursussen/gespreksgroep-rouw.
Of lees hier de flyer. Flyer

Daarnaast mag u mij als betrokken hulpverlener ook mailen of bellen.
Contactgegevens: Janike Blitterswijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
0619584122 (dinsdag aanwezig in Apeldoorn).

 

Apeldoorn dragen door gebed
maandelijks interkerkelijk gebed

Zondagavond 4 februari 2024 Bidden voor Apeldoorn
Vanaf 19.00 uur ontvangst, koffie, thee. Om 19.30 uur opening, inleidingen en bidden in kleine groepen tot 20.45 uur.
Plaats: Menorah, Paslaan 11, Apeldoorn (ingang zijdeur links bij de parkeerplaats)
Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De volgende avonden zijn: 10 maart Baptistengemeente 7 april De Fontein
Week van Gebed: 20 t/m 28 januari 2024

Zangeres Delise treedt op in de Tabernakelkerk in Apeldoorn

ZangeresDe christelijke zangeres Delise geeft op zaterdag 17 februari 2024 een concert in de Tabernakelkerk in Apeldoorn. Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met Dorcas, een organisatie voor noodhulp en ontwikkelingssamenwerking.

Liedjes schrijven en zingen is voor Delise een manier van verhalen vertellen. Ze maakt Nederlandstalige popliederen met een vleugje singer-songwriter en folk. In haar liedjes staat steeds haar heldere stem, gitaar en boodschap van het liedje centraal. Haar geloof is hierbij een onmisbare inspiratiebron.

Het concert wordt gehouden in de Tabernakelkerk aan de Waalstraat 2 in Apeldoorn. Het optreden begint om 19.30 uur, inloop is mogelijk vanaf 19.00 uur. De kosten voor de tickets zijn tien euro per persoon. Deze kun je bestellen via www.dorcas.nl/dorcas-delise/.

Over Dorcas

Dorcas is een christelijke organisatie voor noodhulp en ontwikkelingssamenwerking. De organisatie werkt in veertien landen in Oost-Europa, Oost-Afrika en het Midden-Oosten. Bij een ramp of crisis wordt noodhulp verleend en wordt er bijgedragen aan wederopbouw. Tegelijkertijd investeert Dorcas in structurele oplossingen voor armoede en uitsluiting.

Dorcas-winkels

Verspreid door heel Nederland heeft Dorcas ruim veertig kringloopwinkels, waaronder een winkel aan de Laan van Westenenk 108 in Apeldoorn. De Dorcas-winkels worden helemaal gerund door vrijwilligers. De opbrengst van de winkels komt geheel ten goede aan het werk van Dorcas voor mensen in nood.

Mooie woorden uit de Bijbel

Filippenzen 4:13

Ik ben tegen alles bestand door Hem die mij kracht geeft.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn