aar.jpg

Meekijken 

Je kunt live meekijken en luisteren met onze kerkdiensten. Als je meekijkt is ook te zien wat er op de beeldschermen in de kerk wordt getoond en zijn er beelden uit de kerk. De liturgie van de dienst staat ook in de agenda bij de desbetreffende dienst Klik daarvoor in de agenda hiernaast.

Wilt u nog naar gearchiveerde dinsten kijken dan kan dat hier:  Archief

Via de website kerkdienstgemist.nl kun je ook luisteren/kijken naar oude kerkdiensten. Daarnaast heeft kerkdienstgemist ook een app voor apple en android. Na downloaden en installeren op je telefoon kun je via die app op je telefoon meeluisteren en kijken. Denkt u ook eens aan het gebruik van een Smart-TV voor het meekijken in de kerk.

Iedere dienst staan er bloemen in de kerk. Meestal een bos die na de diensten als groet van de gemeente bij een gemeentelid worden thuisbezorgd. Bij bijzondere diensten wordt er een bloemstuk gemaakt waarin de gebeurtenis of het thema verbeeld wordt. Om later nog eens terug te kijken en de uitleg te lezen wordt er hieronder bijgehouden wat er in de kerk heeft gestaan.

Lees meer: Liturgische Bloemstukken

Mooie woorden uit de Bijbel

Jesaja 40:31

Maar wie hoopt op de HEER krijgt nieuwe kracht: hij slaat zijn vleugels uit als een adelaar, hij loopt, maar wordt niet moe, hij rent, maar raakt niet uitgeput.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn