bidden.jpg

Wie zijn wij

Wij zijn een christelijke gemeente met ongeveer 200 leden. Samen verlangen we er naar om een gemeente te zijn die ons geloof uitdraagt in woord en daad.

Wij zijn de Christelijk Gereformeerde Kerk uit Apeldoorn Andreaskerk

Verbonden met Christus

Wat we precies geloven, vindt u op de pagina “wat wij geloven“. Maar kort samengevat: Wij voelen ons nauw met elkaar verbonden in Jezus Christus. Wij hechten grote waarde aan de uitleg van de bijbel en wat het geloof in Jezus voor ons betekent. Daarom heeft de bijbeluitleg een centrale plaats in onze kerkdiensten. In onze gebeden bidden wij voor elkaar en de wereld om ons heen en danken wij God voor Zijn goedheid. 

In de stad en in de wijk

Wat ons bindt is het geloof in Jezus Christus, die ons wil redden en een heel nieuw leven wil geven dat in het teken staat van de relatie met God. We willen graag kerk zijn in de voetsporen van Jezus. Dat houdt in dat we samen tot eer van God willen leven en er willen zijn voor de mensen om ons heen, ook in de stad en in de wijk. 

Kerkverband

Als gemeente zijn we onderdeel van het verband van de Christelijke Gereformeerde Kerken (CGK), zie ook “kerkverband“.

We hopen u te mogen ontmoeten!

Mooie woorden uit de Bijbel

Jesaja 40:31

Maar wie hoopt op de HEER krijgt nieuwe kracht: hij slaat zijn vleugels uit als een adelaar, hij loopt, maar wordt niet moe, hij rent, maar raakt niet uitgeput.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn