aar.jpg

Startpagina Intranet

Voor leden

Voor leden

Welkom op het Intranet van De Andreaskerk. Dit gedeelte van onze website is afgeschermd en alleen toegankelijk voor leden van onze kerk. Wij hebben in het Intranet gegevens staan die als vertrouwelijk zijn aangemerkt. Om deze informatie te kunnen zien moet u eerst inloggen.

Veel gestelde vragen hierover:

Hoe kan ik inloggen?

Door op de knop "leden" te drukken krijg je de keuze om aan je te melden. Je krijgt twee invulvelden. Hier vult u uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klikt op "Inloggen".

En als ik nog geen gebruikersnaam hebt ?

Bent u lid van de Andreaskerk en hebt u nog geen gebruikersnaam, dan kunt u die aanvragen via deze link. De websitebeheerders controleren uw aanvraag en u krijgt toegang.

Ik weet mijn gebruikersnaam niet meer.

Klik onderin het aanmeldmenu op "Gebruikersnaam vergeten" en u kunt direct de gebruikersnaam opvragen. De website stuurt u automatisch deze gegevens toe. Wel moet het e-mailadres dat u daarbij gebruikt bekend zijn binnen het systeem van Intranet.
Lukt dat niet, neem dan contact op met de websitebeheerders.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer.

Klik onderin het aanmeldmenu op "Wachtwoord vergeten" en u kunt een nieuw wachtwoord opvragen. Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account. Wel moet het e-mailadres dat u daarbij gebruikt bekend zijn binnen het systeem van Intranet.
Lukt dat niet, neem dan contact op met de websitebeheerders.

Mooie woorden uit de Bijbel

Jesaja 40:31

Maar wie hoopt op de HEER krijgt nieuwe kracht: hij slaat zijn vleugels uit als een adelaar, hij loopt, maar wordt niet moe, hij rent, maar raakt niet uitgeput.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn