bijbel.jpg

De diensten op zondag

Elke zondag is er een ochtenddienst. De ochtenddienst begint om 9:30. Op de meeste zondagen is er in de middag een interactief leergesprek rond een thema.  Deze bijeenkomst begint om 16:30.  

Welkom en ontmoeting

Voor het begin van elke dienst staan er gemeenteleden in de hal van de kerk om u welkom te heten. Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie of thee.

De viering

Hier kunt u lezen hoe de dienst verloopt: liturgie

Oppas

Op verzoek is er voor de kleinsten oppas. Hier kunt u er meer over lezen: oppas

Palet van diensten

In Apeldoorn werken de CGK, NGK en GKV op steeds meer terreinen samen. Een van de gezamenlijke activiteiten is iedere laatste zondagmiddag van de maand het aanbieden van een 'Palet van Diensten", waarbinnen gekozen kan worden tussen drie kerkdiensten in één van de kerkgebouwen van de samenwerkende kerken. In de agenda kunt u zien waar de diensten zijn: agenda diensten

Thuis meeluisteren

Voor diegenen die door omstandigheden niet naar de kerk kunnen komen is de ochtenddienst ook thuis via internet mee te luisteren en te kijken. Ook kunt u daar later de dienst nog eens bekijken of naluisteren. De bijeenkomsten in de middag worden niet uitgezonden.

Live meekijken

Live meekijken

Kijk en luister hier live mee met onze kerkdiensten
Archief

Archief

Archief van opgenomen kerkdiensten.

Mooie woorden uit de Bijbel

Filippenzen 4:13

Ik ben tegen alles bestand door Hem die mij kracht geeft.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn