bijbel.jpg

Hartelijk welkom op de website van de Andreaskerk. Hier kunt u meer informatie vinden over onze kerk, onze missie en over het christelijk geloof, maar ook allerlei praktische informatie: de agenda, nieuwsberichten, kerkdiensten en contactgegevens. Daarnaast kunt u live meeluisteren met onze kerkdiensten of deze terugluisteren.

Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt en meer wilt weten.

Wij zijn een christelijke gemeente met ongeveer 200 leden. Samen verlangen we er naar om een gemeente te zijn die ons geloof uitdraagt in woord en daad.

Lees meer: Wie zijn wij

HART VOOR GOD EN HART VOOR MENSEN

Waar staan wij voor

Geïnspireerd door de Bijbel als Woord van God willen wij volgelingen zijn van Jezus Christus, de gekruisigde en opgestane Heer.

In het licht van Zijn grote liefde voor ons willen wij God antwoord geven door Hem lief te hebben met heel ons leven en de naaste als onszelf.

Wij beseffen dat wij dit alleen kunnen volbrengen met hulp van de Heilige Geest.

Lees meer: Onze missie

We geloven dat God deze wereld heeft geschapen. Alles was mooi en perfect. God gaf aan mensen de mogelijkheid om samen met Hem door het leven te gaan, of niet. Toen hebben we als mensen tegen God, onze Schepper, gekozen. Met alle gevolgen van dien: ziekte, pijn, oorlog, haat, geweld, dood, etc. En heel langzaam wordt de mooie schepping van God door ons kapot gemaakt.

Lees meer: Wat we geloven

Mooie woorden uit de Bijbel

Jesaja 40:31

Maar wie hoopt op de HEER krijgt nieuwe kracht: hij slaat zijn vleugels uit als een adelaar, hij loopt, maar wordt niet moe, hij rent, maar raakt niet uitgeput.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn