bijbel.jpg

Zusters en broeders,

Op zaterdag 7 september begint het startweekend. Dit jaar willen we een bezoek brengen aan Paleis het Loo, om vervolgens in de kerk af te sluiten met een gezamenlijke maaltijd. De planning ziet er als volgt uit:
Start: Rond 12:45 staat er een kopje koffie/thee klaar bij de kerk. Na het nuttigen hiervan vertrekken we per fiets richting Paleis het Loo, zodat iedereen om 13:30 is vertrokken. Reizen per fiets drukt de kosten.
Na aankomst bij het Paleis bezichtiging zoals u dat zelf wilt. Er zal een koffie/thee arrangement besproken worden. Hoe dit precies geregeld wordt, zal nog verder gepland moeten worden, u wordt natuurlijk verder geïnformeerd. We willen rond 16:30 uur weer terug bij de kerk zijn. Dan heeft u de mogelijkheid om koffie, thee of iets anders te drinken.
Om 17:00 zal er voor ons een maaltijd klaarstaan (fresh food) en na de maaltijd zal deze dag gezamenlijk worden afgesloten.

Een paar praktische zaken:

  • Wanneer u niet per fiets kunt reizen geef dit aan zodat wij een taxidienst kunnen organiseren. Tussen huis en kerk en tussen kerk en Paleis.
  • De intekenlijsten hangen al aan het prikbord in de hal van de kerk. Via deze lijsten wordt vanzelf duidelijk of u bij beide onderdelen of bij 1 onderdeel aanwezig bent.
  • Op vertoon van onderstaande kaarten/passen is de toegang gratis, wilt u zo vriendelijk zijn deze te gebruiken om de kosten te drukken.
    o Museumkaart
    o Vriendenloterij VIP-kaart (in 2024 geldig voor twee personen)
    o ICOM-kaart
    o Rembrandtkaart / ledenpas Geschiedkundige Vereniging Oranje Nassau Vriendenpas / ambassadeurspas / entreepas
  • Op de intekenlijst kunt u aangeven of u gratis toegang hebt. U hoeft niet aan te geven welke kaart u heeft.
  • Uw dieet wensen kunnen worden aangegeven op de intekenlijst voor de maaltijd.

Wij hopen op een goede en gezellige middag met elkaar!

Mooie woorden uit de Bijbel

Psalm 93:1

Heer, u bent Koning, een Koning met macht, een Koning met kracht.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn