Mannenontbijt

Categorie
Overige activiteiten
Datum
zaterdag 11 maart 08:00 - 10:00
Locatie
Gemeentezaal

Een ontmoetingsmoment voor de mannen in de gemeente.(ongeacht leeftijd) Even los van alle hectiek, op zaterdagochtend een stukje bezinning met elkaar na een lekker ontbijt. 

Een gelegenheid elkaar te stimuleren ons leven aan God toe te wijden, Christus na te volgen en de Heilige Geest te laten doorwerken op alle terreinen van ons leven. We willen elkaar toerusten zodat wij leren wat het is om man te zijn in alle rollen en verantwoordelijkheden. Groeien in de genade en kennis staat voorop. Rondom het thema; “Man naar Gods hart”

We starten steeds om 8.00 uur ’s morgens met het klaargezette ontbijt en we eindigen altijd om 10:00 uur. Na het ontbijt willen we samen nadenken over een voor ons actueel onderwerp met de Bijbel in de hand. Daarna willen daar met elkaar en in vertrouwen hierover doorpraten en zo nader tot elkaar te komen en bovenal te mogen groeien in ons geloof.

De ochtenden hebben een open karakter. Ben je een keer niet in de gelegenheid om te komen of kun je slechts af en toe dan is dat geen probleem. Kom als je kan, zonder verplichting. Aanmelden hoeft niet maar is wel fijn voor het doen van de boodschappen.
Het ontbijt wordt steeds gehouden op de tweede zaterdag van de maand in de maanden september tot en met juni.

Het programma ziet er ongeveer als volg uit:
8.00 uur Welkom en gebed
8.10 uur Ontbijten
8.45 uur Themabespreking
9.45 uur Kringgebed
9.50 uur Afsluiting

Om de kosten van de maaltijd te dekken vragen we daarvoor een bijdrage van 3 Euro. Kom je een eerste keer, dan ben je onze gast en is het gratis. Het mannenontbijt wordt gehouden in een zaal van de Andreaskerk.

U / Jij bent van harte uitgenodigd! Vragen ? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wessel Blokzijl, Willem van Dijken,  Jan Dobbe, Lammert Wilbrink

 
 

Alle datums

  • zaterdag 11 maart 08:00 - 10:00

Mooie woorden uit de Bijbel

Jesaja 40:31

Maar wie hoopt op de HEER krijgt nieuwe kracht: hij slaat zijn vleugels uit als een adelaar, hij loopt, maar wordt niet moe, hij rent, maar raakt niet uitgeput.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn