kruis.jpg

Kerkenmiddag 16 oktober 2024

De kerkenmiddag is een informele, gezellige middag voor leden van de Nederlandse Gereformeerde kerken en de Christelijke Gereformeerde kerken in Apeldoorn. Er waren vanmiddag leden aanwezig van de Barnabaskerk, de Koningshof, de Tabernakelkerk en Andreaskerk, in totaal 27 personen.
In de TUA werden we ontvangen met een kopje koffie/thee en een heerlijk stuk appeltaart. Melle Rozema en Martin van der Veen hebben ons goed verzorgd. Vervolgens zijn we naar de aula gelopen, waar we enkele liederen hebben gezongen o.l.v. Melle Rozema. Daarna kregen we een power point presentatie over de TUA: de geschiedenis, de mogelijkheden, het aantal studenten enzovoort! Wilma van der Zande heeft ons heel wat bijzonderheden verteld. Bij de rondleiding door het gebouw zagen we de senaatskamer, veel collegezalen en studieruimtes. Ook de bibliotheek was indrukwekkend! Kortom, het was interessant en leerzaam om e.e.a. met eigen ogen te zien. We mogen trots zijn op zo’n mooie universiteit!
We hebben een fijne en leerzame middag gehad, de volgende kerkenmiddag zal in het voorjaar van 2025 worden gehouden. Nadere bijzonderheden en uitnodiging volgen t.z.t. Namens Onderling Contact Andreaskerk, Rieke van der Veen

Mooie woorden uit de Bijbel

Filippenzen 4:13

Ik ben tegen alles bestand door Hem die mij kracht geeft.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn