bijbel.jpg

Collectedoel: Mission Aviation Fellowship (MAF)

Het is onze visie om mensen in isolement te zien veranderen door de liefde van Christus. Onze missie is samen te dienen om hulp, Hoop en herstel te brengen door middel van luchtvaart.
Wij geven daar heel concreet vorm aan door mensen in nood in contact te brengen met hulpverleningsorganisaties en kerken. Dat doen wij door vliegtuigen, techniek en mensen in te zetten. MAF vliegt voor iedereen, ongeacht afkomst, godsdienst, leeftijd etc. Wereldwijd zijn mensen in nood.
We doen ons werk vanuit onze christelijke overtuiging en het geloof dat iedereen bereikt moet worden met Gods Liefde. We vragen aan onze medewerkers (op kantoor in Teuge, maar ook de uitgezonden piloten, IT’ers, grondpersoneel etc.) deze identiteit te onderschrijven. MAF vliegt voor meer dan 1.400 hulporganisaties en kerken. Christelijke organisaties als ZOA, Open Doors, Woord en Daad, Compassion brengen wij regelmatig naar de meest afgelegen gebieden. Dat is voor ons Flying for Life | Vliegen voor Leven.

Mooie woorden uit de Bijbel

Jesaja 40:31

Maar wie hoopt op de HEER krijgt nieuwe kracht: hij slaat zijn vleugels uit als een adelaar, hij loopt, maar wordt niet moe, hij rent, maar raakt niet uitgeput.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn