lucht.jpg

Vacature communicatiemedewerker.

Deputaten Buitenlandse Zending van de Christelijke Gereformeerde Kerken zoeken een Medewerker communicatie zendingswerk en missionaire toerusting.

Je taak zal zijn om onder aansturing van en in samenwerking met de zendingsconsulent:

  • Een strategie te ontwikkelen voor de missionaire toerusting van de CGK en de uitvoering hiervan te bewaken (gericht op kerken, individuen en in het bijzonder de jongere generatie). Bij de uitvoering heb je zelf ook een actieve rol;
  • Met het team CGK-zending een communicatiestrategie van het CGK-zendingswerk uit te werken en mee uitvoeren
  • De positie van CGK-zending op sociale media te versterken.

Je bent bij voorkeur lid van de CGK. Je hebt een opleiding op HBO- of WO-niveau afgerond. Missionaire ervaring in het buitenland is een pré.

We bieden je een betrekking aan van 0,5 – 0,7 fte. Salariëring vindt plaats volgens de arbeidsvoorwaardenregelingen van de PKN.
Je wordt aangesteld als werknemer van het CGK-Dienstenbureau en gaat deel uitmaken van team CGK-zending. De aanstellingsdatum is in overleg.

Voor vragen kun je terecht bij de huidige zendingsconsulent, ds. Willem van ’t Spijker, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Reacties verwachten wij vóór 15 oktober 2024, via Dienstenbureau van de Christelijke Gereformeerde Kerken, Postbus 334, 3900 AH Veenendaal of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mooie woorden uit de Bijbel

Psalm 93:1

Heer, u bent Koning, een Koning met macht, een Koning met kracht.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn