aar.jpg

Met je smartphone geven aan de collecte

Givt Logo tagline transparantWellicht is het je opgevallen dat er mensen tijdens de dienst aan de collecte geven met hun smartphone. Deze nieuwe manier van geven werkt gewoon naast contant geld of collectemunten en heeft veel voordelen. Zo ben je niet beperkt door wat je aan contant geld bij je hebt én krijg je aan het einde van het jaar een overzicht van je giften (wat aantrekkelijk is voor de belasting). Maar bovenal hoef je voor de dienst niet meer na te denken of je genoeg contant geld bij je hebt.

Het gebruik van de Givt-app is simpel en eenvoudig. Je opent de app, selecteert het bedrag en haalt je telefoon langs de collectezak of -mand.

Wil jij ook op deze slimme manier geven? Download dan de Givt-app op www.givtapp.net/download. Je kan na het downloaden direct je e-mailadres invoeren en beginnen met geven. Je kan op een later moment je verdere registratie afronden.

Meerdere kerken in Apeldoorn (en Nederland, Engeland, Belgie) maken hier gebruik van.  Dus ook dan kun je het gebruiken. Let op het logo op bv. de beamer.

Hierbij ook de link naar een filmpje dat laat zien hoe het werkt; https://givt.stackstorage.com/s/RoFD6Wf5PIzMJHX

Hier kunt u ook de app downloaden:
appstore 300x98 300x89        google play badge 300x89 300x89

Mooie woorden uit de Bijbel

Filippenzen 4:13

Ik ben tegen alles bestand door Hem die mij kracht geeft.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn