lucht.jpg

Afspraken zaalgebruik Andreaskerk

Om te voorkomen dat er geen zaal (meer) beschikbaar is of dat de verwarming niet aan is als jullie je bijeenkomst willen houden, hierbij het verzoek om zodra de bijeenkomst is gepland, dit in de digitale agenda van de kerk aanvragen. Dit kan via het reserveringsformulier op de site van de kerk of via een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (In de agenda van de kerk op de site kun je vooraf al zien welke zalen mogelijk in gebruik zijn). Mochten jullie een zaal willen reserveren korter dan een week voor aanvang van het gebruik, graag eerst even telefonisch contact op te nemen met de koster voor afstemming.

Jullie kunnen gebruik maken van de aanwezige koffie en thee, maar zet niet veel méér koffie of thee dan jullie denken te gebruiken. Koekjes en ander lekkers kunnen door jullie zelf worden ingekocht. De gebruikte kopjes en glazen graag na de avond afwassen (met de hand!) en weer netjes in de kast zetten. De gebruikte spullen in de afwasmachine zetten is niet handig, want om de machine te draaien moet deze minstens een uur opwarmen. Jullie snappen dat dat te veel energie kost en daarom het verzoek om zelf af te wassen. Ook niet laten staan voor de koster, want zij heeft haar tijd meer dan nodig om allerlei andere klussen in de kerk te doen.

De zaal die wordt gebruikt graag weer netjes achterlaten. En eventuele rommel van de grond halen en de meubels weer neerzetten zoals ze stonden. De gordijnen aan het eind van de avond weer opendoen, lichten uit én zorgen dat de verwarming in de gebruikte zaal naar stand 1. wordt gedraaid. (Let op, de verwarming in de hal en de keuken moet ópen blijven staan!). Ook graag de toiletten en andere gebruikte ruimten controleren of er geen licht meer brandt. Er wordt vaak de volgende dag geconstateerd dat er ergens nog een lamp brandt en dat is natuurlijk jammer. Let ook op of alle buitendeuren zijn afgesloten. Voor de veiligheid ook hierbij de vraag om bij vertrek de stekkers van de elektrische apparaten in de keuken uit de stopcontacten te halen.

Voor vragen kun je contact opnemen met de koster.

Voor reserveren klik op reserveringsformulier

Mooie woorden uit de Bijbel

Filippenzen 4:13

Ik ben tegen alles bestand door Hem die mij kracht geeft.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn