lucht.jpg

Goederenbank

De Goederenbank is een onderdeel van het CNAP (Christelijk Noodfonds Apeldoorn), een overkoepelende organisatie van diaconieƫn van diverse kerken in Apeldoorn en omgeving. Het doel is om goederen zoals wasmachines, koelkasten, fietsen, bankstellen, tafels, stoelen enz. die nog in een goede staat verkeren, in te zamelen en beschikbaar te stellen aan noodlijdenden, zowel binnen als buiten de kerkelijke gemeenten. De aangeboden goederen worden gratis opgehaald.
De goederen kunnen worden aangeboden aan de coƶrdinator van de goederenbank: mevr. C. van Nimwegen,
tel. 06 40005441; email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan Mevr. G. Kloeten, tel. 06 19185343 ,
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De aanvraag voor goederen gebeurt eveneens bij deze adressen.
Het transport van de goederen geschiedt door medewerkers van de Goederenbank.
De Goederenbank heeft momenteel de beschikking over een (vaak te kleine) gratis opslagruimte en is op zoek naar een goed bereikbare opslagruimte voor goederen van ca. 100 m2 en een stallingsruimte voor de te gebruiken aanhanger. Ieder die hierin iets zou kunnen betekenen, wordt verzocht contact op te nemen met de secretaris van het CNAP, Bas van der Stelt, Pottenbakkersdonk 305, 7326 PD Apeldoorn, tel. 06 40819355,
email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mooie woorden uit de Bijbel

Psalm 93:1

Heer, u bent Koning, een Koning met macht, een Koning met kracht.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn