bidden.jpg

Najaarsconcert ‘Vertrouwd & Nieuw’

Beste gemeente,
Komt u meegenieten van een prachtige avond vol lof en aanbidding? Graag raad ik dit bijzondere concert bij jullie aan:

concertOp vrijdag 22 november om 20:00 uur organiseert de organisatie Zending over Grenzen (ZOG) het najaarsconcert ‘Vertrouwd & Nieuw’ met Joke Buis, en de gospelkoren ‘Young Curch Singers’ en ‘Next Generation’. Het concert vindt plaats in de Hofstadkerk te Apeldoorn (Hofveld 52,7331 KE)
Het belooft een prachtige avond te worden waarin Joke Buis bekende kerkliederen en nieuwe liederen van haar nieuwe CD ten gehore brengt, De koren zullen prachtige liederen uit eigen repertoire zingen.

ZOG is een christelijke organisatie die al ruim 40 jaar geestelijke en materiële hulp biedt aan de allerarmsten in zes Oost-Europese landen. In de liederen die de koren zingen proberen de koren en Joke Buis kansarme kinderen, gezinnen en ouderen en stem en gezicht te geven. Met het concert hoopt de organisatie dat vele bezoekers geraakt zullen worden door prachtige liederen en muziek over Gods liefde.

Deze avond wil ik graag bij jullie aanraadden. Het belooft een prachtig concert te worden.
Kaarten zijn te koop via de onderstaande site. En omdat ik, Marnel van der Heide in het YCS koor zing, mag ik jullie de kortingscode ‘zog’ geven. Hiermee krijgt u 2,00 euro korting op een kaartje.

https://www.eventsforchrist.nl/event/najaarsconcerten-joke-buis-en-diverse-koren

Vriendelijke groeten en graag tot ziens op vrijdag 22 november, Marnel vand er Heide

Mooie woorden uit de Bijbel

Filippenzen 4:13

Ik ben tegen alles bestand door Hem die mij kracht geeft.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn