aar.jpg

Dorcas Apeldoorn

In Apeldoorn op de Laan van Westenenk 108 wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de inrichting van Dorcas Regiocentrum Apeldoorn.
Nederland telt op dit moment reeds 35 Dorcas vestigingen. Deze horen bij de bekende hulporganisatie Dorcas uit Andijk. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die door Dorcas Aid International wereldwijd worden uitgevoerd en die gericht zijn op duurzame hulp aan de allerarmsten.

Regiocentrum

Binnen het Regiocentrum in Apeldoorn vinden verschillende activiteiten plaats:

  • Kringloopwinkel
  • Taalonderwijs voor statushouders
  • Opslag voor andere Dorcas vestigingen

Winkel

Op 1 oktober 2019 opent Dorcas de kringloopwinkel. Het wordt een unieke winkel met veel prachtige en zorgvuldig geselecteerde spullen.

Vrijwilligers gezocht

Voor de werkzaamheden in het nieuwe centrum zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Voor het in ontvangst nemen of ophalen
van goederen bij mensen thuis, het sorteren en prijzen daarvan, contact met bezoekers in de winkel en voor kassawerkzaamheden. Natuurlijk zijn er nog veel meer werkzaamheden wanneer het centrum straks van start gaat. Vrijwilligers kunnen met een paar
uur inzet al een belangrijke bijdrage leveren.
Heeft u belangstelling of wilt u zich inzetten voor Dorcas Regiocentrum Apeldoorn, dan kunt u contact opnemen met Hieke Goos. Dat kan telefonisch op nummer 06 - 51 41 01 71 of via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mooie woorden uit de Bijbel

Psalm 93:1

Heer, u bent Koning, een Koning met macht, een Koning met kracht.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn