Introduktie

         Hartelijk welkom op de website van de Andreaskerk, fijn dat u ons gevonden hebt.Kijk gerust eens rond of bezoek onze kerkdienst. Iedereen is van harte welkom!

Op de website vindt u verder informatie over de activiteiten van onze kerkelijke gemeente, onze historie, diensten en bijeenkomsten. Ook kunt u via deze site een reactie plaatsen of informatie opvragen.

Lees het gehele artikel

W

e

l

k

o

m

Welkom bij de Andreaskerk

Introduktie

Geschreven door Lammert Wilbrink on 10 juni 2008.

Hartelijk welkom op de website van de Andreaskerk, fijn dat u ons gevonden hebt.
Kijk gerust eens rond of bezoek onze kerkdienst. Iedereen is van harte welkom!

Op de website vindt u verder informatie over de activiteiten van onze kerkelijke gemeente, onze historie, diensten en bijeenkomsten. Ook kunt u via deze site een reactie plaatsen of informatie opvragen.

In Apeldoorn zijn er drie Chr. Geref. Kerken die deel uitmaken van de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. Wij voelen ons nauw met elkaar verbonden in Jezus Christus. Wij hechten grote waarde aan de uitleg van de bijbel en wat het geloof in Jezus voor ons betekent. Daarom heeft de bijbeluitleg een centrale plaats in onze kerkdiensten. In onze gebeden bidden wij voor elkaar en de wereld om ons heen en danken wij God voor Zijn goedheid.
  
Vanuit ons geloof voelen wij ons verantwoordelijk voor de schepping en de samenleving. Samen zoeken wij daarin naar antwoorden op levensvragen.
 
Contactgegevens van onze gemeente vindt u hier.
 
Bent u lid van onze gemeente dan kunt u ook gebruik maken van informatie op de website die uitsluitend voor leden is bestemd. Deze informatie is pas beschikbaar als u bent ingelogd. U ziet bijvoorbeeld dan ook de volledige wekelijkse mededelingen, de ledenlijsten, de pastorale nieuwsbrieven, het website-archief en nog meer. Hiervoor moet u zich eerst aanmelden.

Heeft u nieuws of informatie voor de website dan kunt u dat e-mailen aan de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen over, opmerkingen en suggesties met betrekking tot het gebruik van de website dan kunt u die sturen aan het beheer van de website Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.